1.000 – Veliki jubilej Karla Ančelotija

Trener minhenskog Bajerna Karlo Ančeloti na meču sa Hamburgerom hiljaditi put predvodi neku ekipu kao trener.

Izvor: mn

Subota, 25.02.2017.

15:43

1.000 – Veliki jubilej Karla Ančelotija
Getty Images

Nekadašnji trener Milana, Juventusa, Čelsija, Pari Sen Žermena, Reala i jedan od najuspešnijih trenera u istoriji fudbala u subotu slavi veliki jubilej, posle 21 sezone rada, osvojenih 18 trofeja i 591 pobede.

Kao trener osvojio je tri Lige šampiona koliko ima još nekadašnji menadžer Liverpula Bob Pejsli, a ako ove godine osvoji elitno takmičenje sa Bajernom, postaće jedini čovek koji je sa tri različita tima predvodio ekipu do tog trofeja.

„Veoma sam srećan zbog hiljaditog meča i spreman sam za narednih hiljadu. Mogu da se setim svake utakmice koju sam vodio. I dalje sam uzbuđen pred svaki meč“, rekao je Ančeloti.

„To je veliko dostignuće, Karlo je moj veliki prijatelj, mislim da je on najbolji italijanski trener svih vremena“, rekao je menadžer Čelsija Antonio Konte.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: