SP: Srbija sa Španijom, Grčkom i Južnom Afrikom

Reprezentacija Srbije igraće u grupi C na Svetskom prevenstvu u Mađarskoj sa selekcijama Španije, Grčke i Južne Afrike, odlučeno je žrebom u Budimpešti

Izvor:

Petak, 24.02.2017.

13:28

SP: Srbija sa Španijom, Grčkom i Južnom Afrikom
Getty Images

Svetsko prvenstvo održaće se od 14. do 30. jula u Budimpešti, a titulu sa šampionata sa šampionata u Rusiji brane naši 'Delfini'.

Srbija će prvu utakmicu igrati sa Južnom Afrikom, a potom slede utakmice sa Španijom, odnosno Grčkom.

Ekipa Dejana Savića će u slučaju poraza igrati sa nekom od reprezentacija iz grupe D, koju čine Sjedinjene Američke Države, Japan, Hrvatska i Rusija.

U grupi A su Brazil, Crna Gora, Kazahstan i Kadana, a u grupu B sačinjavaju Francuska, Italija, Australija i domaćin Mađarska.

Ceremoniju u glavnom gradu Mađarske obeležio je i skandal prilikom grafičkog prikaza grupa, kada je pored imena Crne Gore stavljena zastava Albanije.
YTSS
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: