Jokić potpuno podbacio, Bobi nije igrao

Srpskom košarkašu Nikoli Jokiću nije prijala pauza posle Ol-star vikenda, pošto je bio potpuno bez ritma u prvoj utakmici za Denver.

Izvor: ÐN

Petak, 24.02.2017.

08:13

Jokić potpuno podbacio, Bobi nije igrao
Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Jokić je po dolasku iz Nju Orleansa izjavio da je preumoran i da njegovo telo oseća posledice, p i ne čudi što je odigrao jedan od najlošijih mečeva ove sezone u porazu od Sakramenta, rezultatom 116:100.

Momak iz Sombora je za nešto više od 25 minuta na parketu postigao samo 4 poena (2-7 iz igre, 0-2 za tri), uz 10 skokova i 2 asistencije.

Najbolji u redovima Nagetsa bio je Heris sa 23 poena, dok je Čendler upisao dabl-dabl sa 18 poena i 10 uhvaćenih lopti. Mejson Plamli, koji je stigao u okviru trejda Jusufa Nurkića, igrao je skoro 23 minuta i postigao 10 poena.

S druge strane, Kingsima nije nedostajao Demarkus Kazins koji je otišao u Nju Orleans – drugu četvrtinu dobili su rezultatom 32:18 i tada rešili pitanje pobednika. Vili Kouli-Stajn je već na poluvremenu nadmašio svoj rekord karijere, a meč je završio sa 29 poena i 10 skokova.

Još petorica igrača imala su dvocifren broj poena, među kolima Badi Hild 16, odnosno Kolison i Evans sa po 15. Detroit Pistonsi napravili su veliki preokret protiv Šarlota i slavili nakon produžetka sa 114:108, ali Boban Marjanović nije ulazio u igru. Istakao se Kaldvel-Poup sa 33 poena i 9 uhvaćenih lopti, a odlično ga je pratio Heris sa 25 poena i 7 skokova.

U redovima Hornetsa dominirao je Voker koji se zaustavio na 34 poena, uz 7 skokova i 6 asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: