Osrblje: Drndićeva 50, Džeković 65.

Reprezentativka Srbije u biatlonu Maida Drndić zauzela je 50. mesto u individualnoj trci mladih na 10 kilometara na Svetskom prvenstvu u slovačkom Osrblju.

Izvor:

Sreda, 22.02.2017.

20:55

Osrblje: Drndićeva 50, Džeković 65.
Getty Images

U muškoj konkurenciji, Dženis Džeković je u trci na 12,5 kilometara bio 65.

"Iako su bili među mlađim učesnicima, oboje su imali odlične nastupe. Konkurencija je bila izuetno jaka, a uslovi na stazi teški zbog jake kiše", rekao je trener reprezentacije Srbije Almir Džeković.

Među 92 biatlonke, najbolja je bila Lu Žanmono Loran iz Francuske, ispred Ruskinje Kristine Jegorove i Elvire Karin Ojberg iz Švedske.

Kod muškaraca je startovao 101 biatlonac, a zlatnu medalju osvojio je Kanađanin Leo Grandboa. Drugo mesto pripalo je ruskom takmičaru Saidu Karimuli Haliliju, a treće Danilu Ritmileru iz Nemačke.

Svetsko prvenstvo za mlade i juniore u Osrblju počelo je u sredu, a završava se 2. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: