Sterling: Lepo je biti deo ovakve utakmice

Krilni napadač Mančester Sitija Ragim Sterling ističe da je najvažnije što je njegov tim uspeo da pobedi Monako.

Izvor: AK

Utorak, 21.02.2017.

23:10

Sterling: Lepo je biti deo ovakve utakmice
Foto: Getty images

"Građani" su nadigrali "Kneževe" 5:3, u spektakularnom meču osmine finala Lige šampiona sa dva preokreta na Etighadu.

"Lepo je biti deo ovakve utakmice. Monako nam je priredio žestoku borbu, gurali su nas do krajnjih granica. Morali smo da pobedimo, najvažnije je što smo uspeli", rekao je Sterling.

Siti je poveo u 26. minutu upravo pogotkom Sterlinga, ali Monako preokreće na 2:1 do poluvremena preko Falkaa i Mbapea. Kolumbijac na startu drugog dela promašuje penal, Aguero poravnava, ali se Falkao iskupljuje za 3:2. Ipak, Siti postiže tri gola u poslednjih 20 minuta i stiče dva gola prednosti pred revanš.

"Bilo je teško kada su poveli, ali su se momci sjajno pokazali. Igrali smo našu igru, držali se toga i na kraju je sve ispalo dobro. Moramo samo da se stegnemo", dodao je Sterling.

Od tragičara do junaka, takav je put za svega 60-ak minuta prošao Džon Stons, koji je lošom igrom u odbrani direktno "kumovao" pogocima Monaka, ali 13 minuta pre kraja donosi preokret Sitiju na 4:3.

"Mnogo golova. Moramo da radimo na tri od pet koja smo primili, ali smo pokazali veliki timski duh, ogromnu želju. Postigli smo neke fantastične pogotke", zaključio je Stons.

Revanš meč igraće se 15. marta na stadionu Luj Ii u Monaku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: