Kazins u suzama: Odlazim, ali ljubav ostaje

Demarkus Kazins oprostio se od Sakramenta emotivnim govorom, sakrivajući suze, u kom je istakao da on odlazi, ali da sve ostaje isto.

Izvor:

Utorak, 21.02.2017.

13:15

Kazins u suzama: Odlazim, ali ljubav ostaje
Getty Images

"Moja ljubav prema ovom gradu nikada se nije promenila. Iako odlazim, sve će i dalje biti isto. Znate, ja ću i dalje paziti svu decu koja su dolazila da nas gledaju. Svaka porodica u ovom gradu mi je važna, svaka duša", rekao je Kazins, pokušavajući da sakrije suze, posle čega je dobio aplauz.

'Bugi' je napustio Sakramento proteklog vikenda i postao saigrač Entonija Dejvisa u Nju Orleans Pelikansima.

Sakramento će trejdom dobili Badija Hilda, Tajrika Evansa i Lengstona Galoveja, ali i dva pika na narednim draftovima, dok će Omri Kaspi zajedno s Kazinsom u Luizijanu.

"Sve ostaje isto, jedino što ja više neću nositi uniformu Kingsa, što je u redu jer će ljubav i dalje biti tu. Nastaviće da traje", dodao je Bugi.

S druge strane, generalni menadžer Kingsa Vlade Divac smatra da je napravljen pravi potez, iako je priznao da je dva dana ranije imao bolju ponudu za jednog od najboljih centara lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: