Da li su 'Tobdžije' spremne za golmana od 130 kg?

Tim iz južnog Londona, Saton Junajted priprema se za najveću utakmicu u istoriji kluba pošto im u goste stiže veliki Arsenal.

Izvor: SM

Ponedeljak, 20.02.2017.

19:00

Da li su 'Tobdžije' spremne za golmana od 130 kg?
Foto: YouTube screenshot

Suton je iznenadio Ostrvsku javnost kada je u petom kolu najmasovnijeg takmičenja izbacio favorizovanog Lidsa i zakazao duel sa Arsenalom.

Iako do sada nije odigrao ni minut na terenu, veliku pažnju privukao je rezervni golman Vejn Šo, 45-godišnjak sa 130 kilograma težine.

Bivši poslastičar kao i njegovi saigrači živi svoj san.

"Nisam napravio ništa. Samo sam sedeo na klupi, ponašao sam se normalno. Ali očigledno sam ja veliki dečko koga ljudi žele da gledaju. Jedne novine su me pitale da li mogu da me slikaju golog. Znači, skinuo bih sve, čini se da su zamislili samo da na meni ostanu golmanske rukavice," otkrio je golman niželigaša.

"Nisam siguran hoću li prihvatiti ponudu. To je definitivno najčudnija stvar koja mi se dogodila u svemu ovome," dodao je.

Saton je uoči utakmice sa ’Tobdžijama’ zabranio korišćenje žvakaćih guma na njihovom terenu. Naime, iz malenog engleskog kluba su objasnili kako imaju teren za kojeg se žvake vrlo brzo zalepe i nemoguće je ih se kasnije rešiti. Saton je novac osvojen iz meča sa Lidsom usmerio ka renoviranju krova na svom Garden Grin Lejnu, koji prokišnjava duže vreme.

Utakmica između Satona i Arsenala igra se od 21.00, a pobednik ovog meča sastaće se u narednoj rundi sa ekipom Linkolna.

Finale pre finala najstarijeg fudbalskog takmičenja na svetu biće odigrano na Stamford Bridžu 11. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: