Zvezda ubedljiva u rukometnom derbiju

Crvena zvezda savladala je Partizan u večitom derbiju u okviru 17. kola Superlige Srbije – 34:27 (17:11).

Izvor:

Subota, 18.02.2017.

23:33

Zvezda ubedljiva u rukometnom derbiju

Crveno-beli su tokom celog toka meča imali kontrolu nad situacijom na terenu, počeli su serijom 6:0 i na odmor otišli sa isto toliko golova razlike.

Crno-beli su pripretili tek u samom finišu, kada su prišli na četiri pogotka zaostatka (27:23), ali je Zvezda uspela da odgovori i meč rutinski privede kraju.

Domaćina je u Šumicama, pred nešto više od 500 gledalaca, predvodio Aleksa Kljajić sa šest golova, Ivan Mošić i Viktor Matičić dodali su po pet, a Mladen Šotić i Miloš Prodanović po četiri.

S druge strane najviše se istakao Stefan Jokić sa devet pogodaka, dok je Bojan Butulija bio precizan sedam puta.

Na ruku Zvezdi, ali i Dinamu, koji je slavio protiv Jugovića 31:23, ide i poraz Vojvodine od Morave u gostima 31:30, pa spomenute tri ekipe sada imaju isti broj bodova na prva tri mesta na tabeli – 27.

Slede Sloga i Šamot sa 19, Rudar, Metaloplastika, Partizan sa 13, Morava na desetom mestu ima deset, Požarevac devet, a poslednjeplasirani Jugović samo dva boda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: