FA: Čelsi golovima Pedra i Koste u četvrtfinalu

Fudbaleri Čelsija izborili su plasman u četvrtfinale najmasovnijeg engleskog takmičenja.

Izvor: SM

Subota, 18.02.2017.

21:20

FA: Čelsi golovima Pedra i Koste u četvrtfinalu
Foto: Getty Images

Izabranici Antonija Kontea savladali su Volverhempton rezultatom 2:0 (0:0).

U prvom poluvremenu nije bilo golova iako je londonski tim imao više prilika.

’Plavci’ su poveli preko Pedra koji je glavom matirao golmana Ikemea, a konačan rezultat postavio je Dijego Kosta u 89. minutu.

Lopta je nakon karambola završila u nogama napadača Čelsija, na svega desetak metara od gola domaće ekipe. Reprezentativac je odmah raspalio po lopti i pogodio mrežu Vulvsa sa 0:2.

"Obe ekipe su se borile. Oni su dobro počeli i otežali nam. Znali smo druge rezultate današnjih utakmica i znali smo da nam neće biti lako, pošto je teško igrati na gostovanju protiv Vulverhemptona. Na kraju smo dobro odigrali. Ove godine, posebno u Premijer ligi, svaka ekipa može da pobedi svakoga. Ne možete da kažete da protiv nekoga sigurno možete da osvojite tri boda. Ekipe su dobre, ali najvažnije je da smo u šeširu za četvrtfinale", rekao je kapiten Čelsija Džon Teri.

Ranije danas amaterski klub Linkoln plasirao se u četvrtfinale pošto je sa 1:0 pobedio premijerligaša Barnli, dok je istim rezultatom trećeligaš Milvol pobedio engleskog šampiona Lester.

Drugoligaš Hadersfild na svom terenu je odigrao bez golova sa Mančester sitijem i izborio drugu utakmicu. Midlsbro se plasirao u četvrtfinale pošto je na svom terenu pobedio Oksford sa 3:2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: