Gvardiola: Dva dana pre nas ovde je igran ragbi

Menadžer Mančester Sitija Đozep Gvardiola zadovoljan je igrom svog tima uprkos remiju sa Hadersfildom, ali ne i stanjem terena na 'Galparm' stadionu.

Izvor:

Subota, 18.02.2017.

19:43

Gvardiola: Dva dana pre nas ovde je igran ragbi
Getty images

"Ne, nisam frustiran pošto je ovo bila teška utakmica, sa jednim od najboljih timova Čempionšipa. Zasmetao mi je teren jer je dva dana pre našeg meča ovde igran ragbi, pa je bio užasno 'spor' za igru, ali smo i pored toga uspeli da odigramo dobro. Oni su zaista dobar tim, čestitam im. Opet, ne žalim se jer je tim uradio sve što sam tražio.

Siti će morati da igra revanš sa svom terenu, ali je dan ipak obežeila senzacionalna pobeda amatera iz Linkoln Tauna na gostovanju Premijerligašu Burnliju.

"Volim svoj posao i ništa mi ne pada teško. Idemo u Abu Dabi malo pre revanša, vraćamo se i bićemo spremni. Takva su pravila", dodao je Pep.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: