Hadersfild odoleo Sitiju, Milvol izbacio Lester

Posle senzacije u režiji amaterskog Linkoln Sitija, i popodnevni termin pete runde FA Kupa doneo nam je zanimljive rezultate.

Izvor:

Subota, 18.02.2017.

18:16

Hadersfild odoleo Sitiju, Milvol izbacio Lester
Getty Images

Mančester Siti nije uspeo da probije bedem drugoligaša Hadersfild Tauna u gostima, pa će se igrati revanš na Etihadu, dok je Milvol sa igračem manje izbacio šampiona Engleske Lester Siti – 1:0 (0:0).

U preostalom susretu koji je počeo u četiri časa, Midlsbro se namučio protiv trećeligaša Oksford Junajteda 3:2 (2:0), dok dan zatvaraju Vulverhempton i Čelsi.

Đozep Gvardiola izveo je snažan sastav, sa Aleksandrom Kolarovim, Nikolasem Otamendije, Hesusom Navasom, Serhiom Aguerom i Nolitom, ali to nije bilo dovoljno da se savlada borbeni domaćin.
Getty images
S druge strane, 'Lisice' su na 'The Denu' imale igrača više od 52. minuta, kada je zbog drugog žutog kartona isključen Džejk Kuper, ali su na kraju 'Lavovi' bili ti koji su prošli u četvrtinu finala – pošto je Šon Kamings u 90. minutu postigao jedini pogodak na meču.

Traumatično iskustvno imao je i Midlsbro na svom Riversajdu, a tamo je ulogu junaka preuzeo Kristijan Stuani. Domaći su vodili 2:0 od 34. minutu, kada je Rudi Žested duplirao prednost, posle uspešno realizovanog penala Ledbitera osam minuta ranije, ali se gosti nisu predali.

U razmaku od 120 sekundi, od 64. do 66. minuta, stigli su do ekspresno izjednačenja, preko Megvajera i Martinesa, ali im je Rumun razbio san o eventualnom revanšu pred svojim navijačima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: