Zvezda ugostila Džona Sevidža

Na otvaranju prolećnog dela sezone Crvena zvezda na meču protiv Novog Pazara ugostila je američkog glumca Džona Sevidža.

Izvor: SM

Subota, 18.02.2017.

17:42

Zvezda ugostila Džona Sevidža
fkcrvenazvezda.com

Glumac najpoznatiji po ulogama u "Lovcu na jelene" i "Kosi" boravi u Srbiji zbog promocije filma "Povratak" i iskoristio je priliku da poseti klub sa najbogatijom istorijom na ovim prostorima.

“Za mene je velika čast što sam vaš gost. Divim se entuzijazmu i načinu na koji vodite klub u teškim vremenima. Oduševljen sam istorijom o kojoj sam mnogo čuo, kao i mnogobrojnim trofejima. Osećam bliskost sa vašim klubom i vašim navijačima. Zaista sam srećan što imam priliku prisustvujem utakmici, znam da je fudbal i ovde više od igre“.

Sevidž u srpskoj prestonici boravi treći put.

“Imao sam sreće da sam radio u Srbiji, snimao sam nekoliko filmova ovde i zaista sam zadivljen ovim što sam video. Uživam u vašoj zemlji i nadam se da ću se uskoro ponovo vratiti. Pozvao bih sve navijače da u utorak, 21. februara dođu u Sava Centar na premijeru filma "Povratak", poručio je Sevidž.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: