Evo kako je izgledao sastanak Bušar i njenog fana

Kanadska teniserka Judžini Bušar oduševila je mnoge kada je odlučila da ispoštuje izgubljenu opkladu i izađe na sastanak sa Tviter fanom.

Izvor: B92

Subota, 18.02.2017.

13:15

Evo kako je izgledao sastanak Bušar i njenog fana
Screenshot Twiter Genie Bouchard

Ona je na poluvremenu Superboula prihvatila ponudu tada nepoznatog lika na tviteru koji je upitao da li će izaći sa njim ukoliko Nju Ingland preokrene i pobedi Atlantu.

Džon Gork, kako je ime momka koji je na kraju izašao sa Bušar na utakmicu Bruklina i Milvokija, otkrio je kako je izgledao njihov sastanak.

„Razgovarali smo o mnogim sportovima, ali i o tome šta smo oboje pomislili o ovome što radimo. Ja sam joj govorio da sam zadivljen što je pristala na ovo čak i bez moje fotografije i osnovnih podataka na tviteru, ona je rekla da je srećna što sam ispao normalan“, rekao je Gork.

„U tom trenutku ja sam pomislio da to nije previše luda stvar i lako sam to uradio. Ipak, nisam očekivao da će ona uopšte reagovati“, dodao je.

Ispostavilo se da je sastanak odlično prošao pošto su se dogovorili da ponovo izađu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: