"'Mali' klub doveo Partizanu 'malog' sponzora"

Vaterpolo klubovi Crvena zvezda i Partizan nastavili su komunikaciju oštrim saopštenjima, a ovoga puta oglasili su se crveno-beli.

Izvor: B92

Utorak, 14.02.2017.

13:15

Zvezda je najpre reagovala na apel trenera i zaposlenih u Partizanu, koji su se obratili javnosti sa željom da se klubu pomogne zbog teške materijalne i finansijske sitaucije, ističući da je "kao posledica svega onoga što se oko kluba dešava poslednjih godina" dovelo do toga da je temperature voda na Banjici sada takva da ne može da se trenira".

Usledio je odgovor crveno-belih – "Uzimaju, otimaju, ucenjuju", posle čega su crno-beli, takođe, imali oštar odgovor – "Zvezdo, mi smo za vas vaterpolo institucija".

Sada se ponovo oglasila Crvena zvezda.

Saopštenje Vaterpolo kluba Crvena zvezda prenosimo u celosti.

"Sa nestrpljenjem smo očekivali odgovor naših sportskih prijatelja iz Partizana. Ne znamo samo da li su ga dobro pročitali i razumeli? Nismo vas nijednom nazvali (ne)prijateljima kao Vi nas, samo smo iznosili nepobitne činjenice na koje nismo dobili adekvatne odgovore u Vašem saopštenju.

„Lokomotivom“ ste se nazvali sami u Vašim izjavama i saopštenjima! Da ste „institucija“ to niko ne spori, pa i mi sami smo rekli da smo „mali“, toliko „mali“, da nam na finale Lige šampiona, na Vašem privatnom bazenu Banjica, dođe „samo“ 5.000 navijača, toliko „mali“ da je bazen Tašmajdan uvek bio pun kada smo igrali finala, a svima je poznato šta je to za vaterpolo. Toliko o armiji Zvezdinih navijača kojima je sve potpuno jasno, kako kažete!

Koliko smo „nesposobni“ pokazali li smo time što smo za samo tri godine osvojili Ligu šampiona krećući od nule sa petnaestoro dece koja su se pojavila na prvom treningu januara 2010.godine.

Koliko smo „nesposobni“ zna neko iz Vašeg kluba. Ko vam je doveo jednog „malog“ (pitanje da li je mali za naš sport) privatnog sponzora, a sve po principu koliko Zvezdi toliko Partizanu? To je verovatno zato što ne znamo da radimo i ne želimo da pomognemo!

Možda bi moglo da se vidi koliko smo sposobni, da smo imali Sportski centar u vlasništvu, ne na 30 godina koliko ga vi imate, nego samo na upola manje, 15 godina. Možda bi i mi bili „mala Ćira lokomotiva“

Što se tiče igrača,aktuelnih reprezentativaca, pitamo Vas, koliko ih je došlo u Partizan iz Vojvodine,Jadrana HN, Kotora u novijoj istoriji? Da ne nabrajamo!

Postojala je ideja i inicijativa da naš balon koji smo koristili postavimo na letnji bazen Banjica i tu treniramo kada su nas izbacili sa SC Milan Gale Muškatirović. Pričali smo o tome, ali ništa od toga nismo mogli da realizujemo zato što je to privatni bazen i zavisi sve od Partizana. Morali bi mi da obavimo popravke i sređujemo instalacije (na Vašem SC Banjica) kao što ste napomenuli, zato što se istovremeno ne mogu grejati zimski i letnji bazen.

Kao što smo već napisali u našem prošlom obraćanju „ko se ikad bavio vaterpolom sve mu je jasno i razumljivo“

Mi nikoga nismo vređali i omalovažavali u našem saopštenju, kao što ste to Vi uradili nama i neka vam je na čast!!!!


Uprkos tome, mi Vama ne želimo, po drugi put, kao što smo već objavili, da Vas zadesi sudbina Zvezde, jer ste potrebni srpskom vaterpolu. Vidimo se na utakmici!!!!!".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

136 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: