Tompson čuvao Jokića, pa dobio "bananu" (VIDEO)

Nikola Jokić postaje igrač na koga protivničke ekipe počinju da obraćaju posebnu pažnju, a među njima je i šampion Klivlend.

Izvor: AK

Nedelja, 12.02.2017.

09:50

Tompson čuvao Jokića, pa dobio
Foto: Tanjug/AP

Kavalirsi su nadigrali Denver Nagetse protekle noći 125:109, ali zahvaljujući trojkama, a ne dobrom odbranom nad Jokićem.

Za srpskog reprezentativca je posebno zaduženje imao Tristan Tompson, a Jokić je i u jednom od najvećih izazova ove sezone pokazao svoj raskošan talenat sa 27 poena, 13 skokova i četiri asistencije.

Tompson je pratio u stopu Jokića prilikom blokova, te na linije za tri poena, a kada Somborac nije imao loptu u rukama, igrao je na njemu "flaster" pod obručem.

Međutim, Srbin je ipak stigao do 21. dabl-dabla u sezoni, a Tompsonu se za žestoku borbu u reketu Kavsa revanširao sjajnom blokadom u svom. Međutim, Nagetsi nisu imali snage da se nose sa svežijim šampionom, u trećem u četiri dana slomila ih je serija domaćina 18:0 tokom trećeg perioda trojkama Irvinga, Lava i Džejmsa, kada su Kavsi sa 59:55 sa poluvremena stigli do +22.

Kavalirsu su lideri na Istoku sa 37-16, sa dve i po pobede ispred Boston Seltiksa, dok su Nagetsi i dalje osmi na Zapadu sa 24-30, na trijumf ispred Portlanda, a dva od Sakramenta i Dalasa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: