Džikić: Zbog ludog februara bitna kontrola štete

Trener Partizana Aleksandar Džikić smatra da je ekipa PAOK-a bolja nego što pojedinci misle, istakavši da poseduju odličnu hemiju u timu.

Izvor: AK

Utorak, 07.02.2017.

20:05

Džikić: Zbog ludog februara bitna kontrola štete
Foto: StarSport

Crno-beli gostuju u Solunu u sredu uveče u prvom meču šesnaestine finala FIBA Lige šampiona.

"Nemaju igrače koji ne žele da ostanu, pa sada izgledaju kao ekipa sa odličnom hemijom. Imaju visinu, imaju igrače koji preuzimaju odgovornost. Izuzetno poštujem trenera Sulisa Markopulosa, on je stara škola trenera, razume košarku, razume igru", rekao je Džikić.

Partizan u meč ulazi posle pobede nad najvećim rivalom Crvenom zvezdom, koja može biti važna za samopouzdanje igrača.

"Svaka utakmica koju igramo, pobdili ili izgubili, najvažnija je sledeća. Jesmo pobedili Zvezdu, to je lepa pobeda, oni imaju fenomenalnu sezonu, ali zbog tipa utakmice i nekih povreda, pojedini igrači verovatno neće nastupiti. Ne želim da vam dam imena jer nije 100 odsto sigurno da neće igrati, pa ćete reći da sam pokušao da vas prevarim. Mi imamo jednostavno pravilo, ne teramo igrače da igraju ako su povređeni. To je uvek njihova odluka. Ako veruju da mogu da pomognu, možda ćemo im pomoći lekovima ili nečim sličnim. Imamo ludački raspored u februaru, pa je sve u kontroli štete. Biramo utakmice, timove protiv kojih neki igrači ne moraju da igraju", istakao je trener Partizana.

Duel dva crno-bela tima, prvi od 1990. u Solunu, na programu je u sredu od 20 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: