NP: Moramo da pobedimo Partizan

Odbojkaš Novog Pazara Dušan Lopar rekao je da njegov tim mora da pobedi Partizan u 12. kolu Superlige, kako bi zadržao drugu poziciju na tabeli.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 07.02.2017.

23:00

NP: Moramo da pobedimo Partizan
Getty images

"Šanse da budemo najbolji posle regularnog dela sezone su minimalne, dok je drugo mesto realnost. Veliki smo favoriti protiv crno-belih, koji je imaju mladu i perspektivu ekipu. Žele da se dokazuju i izbore opstanak, ali idemo da dobijemo i podignemo se posle neprijatnog poraza u Novom Sadu", rekao je Lopar, koji je do prošlog leta igrao za Partizan.

Novi Pazar je drugi na tabeli sa 10 pobeda i tri poraza, dok je Partizan na osmom mestu i ima četiri trijumfa i devet izgubljenih mečeva. Utakmica ovih rivala u Sportskom centru Sport Eko u Beogradu igraće se u sredu od 17 časova.

"Njihova mladost je možda prednost, a možda i nedostatak. Razmišljamo, ipak, o nama i tome da smo bolja i iskusnija ekipa. Mislim da neće biti problema da ostvarimo pobedu, ali moraćemo da pokažemo znanje i srčanost", ocenio je Lopar.

Ovaj srednji bloker izrazio je očekivanje da će se Novi Pazar na završnom turniru Kupa Srbije, 25. i 26. februara u tom gradu, revanširati Vojvodini za poslednji poraz u prvenstvu.

"Odavno neka ekipa nije odigrala kvalitetno kao Vojvodina protiv nas u nedelju, dok smo mi pružili možda i najslabiju partiju. Zasluženo su pobedili, ali verujem da ćemo dobiti Crvenu zvezdu u polufinalu Kupa Srbije i zatim Vojvodini vratiti dug u finalu", naveo je Lopar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: