VIDEO Eksplozija Pionira na trojku Hečera

Ključni trenutak pobede Partizana nad Crvenom zvezdom (86:81) dogodio se minut i 25 sekundi pre kraja meča.

Izvor: AK

Ponedeljak, 06.02.2017.

12:52

VIDEO Eksplozija Pionira na trojku Hečera
Foto: StarSport

Vilijem Hečer je predvodio napad Partizana, Vanja Marinković je stao u blok Čarlsu Dženkinsu, a Amerikanac crno-belih se neočekivano, 17 sekundi pre kraja napada, "podigao" na devet metara od koša i pogodio.

Pionir je eksplodirao jer je ova trojka bukvalno rešila meč, crno-beli su stekli nedostižnih sedam poena prednosti i meč rutinski preveli kraju.

"Dobro je izgledalo. Vidite, vaš posao je da pišete šta god želite posle utakmice, ali svi ovde znaju kako sam igrao u poslednjih mesec dana. Znao sam po izlasku iz bloka da ću šutnuti, jer verujem u sebe više nego što drugi veruju u mene", rekao je Hečer.

Partizan je naneo Zvezdi prvi poraz u sezoni u ABA ligi i okonačo njen niz nepobedivosti koji je trajao duže od godinu dana u regionalnom takmičenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: