Navaro: Baskonija nas je ponizila

Košarkaš Barselone Huan Karlos Navaro rekao je da je razočaran igrom tima, posle ubedljivog poraza njegove ekipe od Baskonije u 20. kolu Evrolige.

Izvor: SM

Subota, 28.01.2017.

16:30

Navaro: Baskonija nas je ponizila

“Ne ide nam. Loše igramo u oba smera“, rekao je španski reprezentativac.

Tim iz Vitorije ostvario je 12. pobedu u Evroligi i izjednačio se sa Zvezdom na deobi pete pozicije, dok je Barselona 12. porazom napravila korak unazad u borbi za plej-of.

"Primili smo 53 poena u prvom poluvremenu, delovali smo kao razbijena banda. Onda smo se u svlačionici dogovorili da stegnemo u odbrani i da se uozbiljimo, ali čim smo se vratili na parket kao da ništa nismo pričali. Ubacili su nam 30 poena u trećoj četvrtini i ponizili nas. Sve ovo je jako frustrirajuće. Po meni je nedopustivo da nas bilo ko dobije na našem parketu. Sami smo sebi napravili ovaku situaciju i nabili protisak moranja, ali šta je tu je. Probaćemo da ispravimo stavri, ali moramo mnogo, mnogo bolje." rekao je Navaro.

Katalonci posle 20 odigranih kola imaju skor od osam pobeda i 12 poraza i nalaze se na 11. mestu na tabeli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: