Mitrović: Pobeda u Vitoriji bi bila ogromna

Kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović rekao je da će njegova ekipa imati motiv više protiv Baskonije zbog toga što je španski klub pobedio u prvoj utakmici.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.01.2017.

15:18

Mitrović: Pobeda u Vitoriji bi bila ogromna
Getty Images

Meč 19. kola Evrolige će se igrati od 21.30 u Vitoriji. Zvezda će u Španiju doputovati kasno u ponedeljak, letom za Bilbao preko Frankfurta, a treniraće samo na dan utakmice.

"U prvom meču su nas potpuno nadigrali, bez ikakve šanse da preokrenemo. To je motiv više da odigramo dobru utakmicu i uradimo sve ono što nismo u Beogradu, i dođemo do pobede koja bi bila ogromna, uostalom kao i svaka u ovogodišnjoj Evrolige", rekao je Mitrović za klupski sajt.

„Crveno-beli“ će na ovom meču pokušati da ostvare šestu uzastopnu pobedu u elitnom takmičenju.

Mitrović je veoma pohvalno govorio o narednom rivalu, za koji je kazao da je to ekipa koja igra lepu košarku, "izvenredno u kontinuitetu" već dve godine i da je lepo gledati je.

Zvezda će biti oslabljena neigranjem Nemanje Dangubića, koji se povredio u duelu sa Makabijem, zbog čega je protpustio i utakmicu Jadranske lige protiv Igokee.

Centar srpskog kluba Milko Bjelica rekao je da ekipa dobrog raspoloženja ide u Španiju.

"Slede nam dve utakmice u tri dana, ponavlja se ono što smo već radili u dva navrata ove sezone u Evroligi. Idemo u Španiju u dobrom raspoloženju i gotovo kompletni, nema povređenog Dangubića, ali svi ostali smo zdravi, i želimo da odigramo dobru utakmicu protiv Baskonije", rekao je Bjelica.

On je naveo da pobede daju ekipi na samopouzdanju i da će njegov tim pokušati da u Vitoriji igra kao i do sada.

"Baskonija već drugu sezonu zaredom igra izvanredno, igrali su završni turnir Evrolige prošle sezone i ove godine zabeležili mnogo pobeda. Plasman na tabeli pokazuje o kakvoj ekipi se radi. Nadigrali su nas u Beogradu, ali to je davna prošlost, ovo je nova utakmica", kazao je Bjelica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: