Alonso: Zvezda igra najbolju košarku u Evropi

Trener Baskonije Sito Alonso kaže da očekuje izrazito težak meč protiv Crvene zvezde jer je protivnik ekipa koja je trenutno u najboljoj formi u Evroligi.

Izvor:

Ponedeljak, 23.01.2017.

14:11

Alonso: Zvezda igra najbolju košarku u Evropi
StarSport

"Crvena zvezda trenutno igra najbolje u Evroligi, pobedila je velike timove kao što su Makabi, Žalgiris, Real i CSKA. To nije tim koji se samo takmiči, već bez dileme jedan od najboljih u Evroligi, posebno u aspektu dinamike i agresivnosti", rekao je Alonso na konferenciji za medije.

Alonso smatra da je Zvezda pogodila sa poslednjim novajlijom Dionom Tompsonom i dodatno pojačala unutrašnju liniju, pored Milka Bjelice i Ognjena Kuzmića.

"Zvezda igra veoma jaku odbranu, jednu od najboljih koju sam ikada video. Savršeno znaju gde stoje, lopta ide brzo i prave odlične rezultate ove sezone. Ipak, svesni smo da možemo da pobedimo bilo koga i moramo da pružimo veliki napor da bismo slavili".

On je kazao da je neizvestan nastup Tornikea Šengelije zbog povrede, pošto je propustio prethodna dva meča.

Utakmica 19. kola Evrolige između Baskonije i Crvene zvezde igra se u utorak od 21.30 u Vitoriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: