Enrike: Četiri kandidata za titulu

Trener fudbalera Barselone Luis Enrike rekao je da su četiri ekipe u igri za osvajanje titule u Španiji i istakao da bi bilo glupo otpisati bilo koju od njih.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.01.2017.

15:52

Enrike: Četiri kandidata za titulu
Foto: Getty images

Real Madrid je prvi na tabeli Primere sa 40 bodova, odnosno ima bod više od drugoplasirane Sevilje uz meč manje. Barselona je na trećem mestu sa 38 bodova, dok je Atletiko Madrid četvrti sa 34.

"Bio je to dobar vikend za nas. Osvojili smo tri boda i uradili sve što je do nas kako bismo nastavili da vršimo pritisak na timove koji su ispred nas na tabeli... I naravno, uvek je lepo kada timovi ispred vas izgube", rekao je Enrike za španske medije.

Katalonski tim je prošlog vikenda slavio protiv Las Palmasa, dok je Real izgubio od Sevilje.

"Tek smo na pola sezone. Četiri prvoplasirane ekipe su kandidati za titulu. Bilo bi glupo otpisati neku od njih", dodao je Enrike.

Barselona igra protiv Real Sosijedada meč u Kupu kralja u četvrtak uveče, a u nedelju je očekuje duel protiv Eibara u Primeri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: