Zidan: Imamo problem

Trener Real Madrida Zinedin Zidan ističe da postoji problem u njegovom timu nakon drugog poraza u nizu u roku od pet dana.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.01.2017.

09:22

Zidan: Imamo problem
Foto: Getty images

Real je posle serije od 40 utakmica bez poraza u poslednjih nekoliko dana izgbio po meč u prvenstvu i Kupu.

Rekord "kraljevskog" kluba je prekinula Sevilja preokretom za 2:1 u nadoknadi vremena u La ligi proteklog vikenda, a grogiranog šampiona Evrope je dotukla Selta istim rezultatom na Santjago Bernabeuu u prvom meču četvrtfinala Kupa kralja.

"Igrali smo jaku u takmicu u lošem trenutku. Nema šta da krijem, dve utakmice za redom, nešto se dešava. Moramo analizirati situaciju, videti kako da brzo promenimo stvari", rekao je Zidan.

Francuski stručnjak je izveo kombinovan sastav u Kupu, ali su tu bili ključni igrači Serhio Ramos, Rafael Varan, Luka Modrić, Kristijano Ronaldo...

"Igrali smo protiv odličnog rivala koji nam je pravio dosta problema, nismo znali kako da kontrolišemo igru, nije bilo intenziteta od starta. Moramo igrati drugačije, dobro je da igramo u subotu. Ekipu nerviraju porazi, to je fudbal, sada moramo pokazati energiju", dodao je Zidan.

Real predstojećeg vikenda dočekuje Malagu, u 19. kolu La lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: