Stolica: Prva nedelja priprema ispunila očekivanja

Trener fudbalera Voždovca Ilija Stolica rekao je da je zadovoljan uradjenim u prvoj nedelji priprema za prolećni deo sezone.

Izvor: SM

Utorak, 17.01.2017.

23:00

Stolica: Prva nedelja priprema ispunila očekivanja
StarSport

Stolica dodaje da ga raduje što su prvom timu priključena petorica omladinaca.

"Prva nedelja je ispunila očekivanja. Zadovoljni smo sa kakvom su formom došli igrači sa pauze, što samo pokazuje nivo svesti, odgovornosti i ambicija. Bez obzira na sve poteškoće sa vremenskim uslovima, uspeli smo da sprovedemo predviđeni plan u prvoj nedelji", rekao je Stolica, a preneo je klupski sajt.

Trner Voždovca kaže da su ekipu ove zime napustili Marko Jovanović i Nikola Lukić, ali da su petorica omladinaca priključeni prvom timu.

"Što se tiče odlazaka, ostali smo bez Jovanovića i Lukića koji su bila dva važna igrača u našem sistemu. Pokušaćemo da nadomestimo njihov izostanak i da uigramo igrače za ta mesta. Sa posebnim zadovoljstvom moram da naglasim da su radu prvog tima priključena petorica omladinaca i da ćemo u budućem periodu još više da koristimo decu iz našeg omladinskog pogona", kazao je Stolica.

Fudbaleri Voždovca su u prijateljskoj utakmici pobedili Hajduk sa Linona sa 7:0, a naredni rival "zmajeva" biće Radnički iz Obrenovca.

"Imamo još jednu utakmicu do odlaska u Antaliju, gde ćemo nastaviti da sprovodimo zamisli i uigravamo ekipu", rekao je Stolica.

Ekipa Voždovca na drugi deo priprema u Antaliju kreće 27. januara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: