Murinjo aktivirao klauzulu, Valensija ostaje u MU

Mančester Junajted aktivirao je klauzulu iz ugovora i produžio saradnju sa Luisom Antonijom Valensijom do juna 2018. godine.

Izvor: B92

Utorak, 17.01.2017.

15:15

Murinjo aktivirao klauzulu, Valensija ostaje u MU
Foto: Getty images

Ekvadorac je na Old Traford stigao 2009. iz Vigana kao desno krilo, ali ga Žoze Murinjo ove sezone forisira na poziciji beka, gde se on sjajno snalazi.

"Želeo sam da dovedem Valensiju u Real pre nekoliko godina. Iako tada nije bio desni bek, mislio sam da bi bio fenomenalan na toj poziciji. Kao što sam i očekivao, Junajted je rekao: "Nema šanse!" Nisam iznenađen njegovom formom u ovoj sezoni, mislim da nam daje maksimum koji bek može da doprinse u napadu", rekao je nedavno Murinjo.

Valensija ima najviše centaršuteva u Premijer ligi na 18 nastupa ove sezone.

Ima 31 godinu, tokom karijere je nastupao još za Viljareal, Rekreativo i El Nasional, a zabeležio je 87 nastupa uz deset golova za reprezentaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: