Džikić: S jedne strane dobro što je niz prekinut

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić nije previše tugovao posle proaza od Olimpije.

Izvor: B92

Nedelja, 15.01.2017.

22:16

Džikić: S jedne strane dobro što je niz prekinut

Crno-beli su izgubili sa 74:68 u Ljubljani i tako su prekinuli seriju od 11 pobeda u svim takmičenjima.

"Mislim da ne bi bilo nezasluženo da smo mi pobedili, isto kao i u prvoj utakmici. Tamo je isto odlučeno, praktično u poslednjoj sekundi. Ovde smo mi u jednom momentu imali devet razlike, vrlo brzo su nas stigli posle naših gluposti. Taj deo mi se nije svideo. Na kraju... imali smo otvorene šuteve, nismo pogodili, oni su pogodili. Ništa, idemo dalje. Prekinuli smo taj kao niz što je verovatno s jedne strane dobro. Nastavljamo da igramo ABA, igramo FIBA i idemo po svome. Čekamo igrače koji izlaze iz povreda pa ćemo da vidimo", istakao je Džikić.

Crno-beli se u ponedeljak vraćaju u Beograd, a već u sredu ih očekuje meč XIII kola FIBA Lige šampiona kada u dvoranu "Aleksandar Nikolić" stiže atinski AEK.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: