Na Poljudu se raduju Partizanovoj nesreći

Vest da je UEFA suspendovala Partizan iz evropskih takmičenja za narednu sezonu u kojoj izbore plasman, obradovala je navijače Hajduka.

Izvor: AK

Četvrtak, 12.01.2017.

13:10

Na Poljudu se raduju Partizanovoj nesreći
Foto: Getty images

Naime, splitki klub će u slučaju izbacivanja crno-belih iz Evrope napredovati jednu poziciju na rang listi, pa bi imao status nositelja u svim kvalifikacijama za Ligi Evrope, gde bi išao Partizan prema trenutnom stanju na tabeli.

Partizan ima koeficijent 16.075 u UEFA, a Hajduk je odmah iza njega sa 11.550.

Sa Poljuda nema reakcije na ovu igru brojeva, ali će svakako da se sa pažnjom čeka najavljena žalba crno-belih pred Sudom za sportsku arbitražu u Lozani.

Iz Humske osim toga tvrde da će do kraja januara platiti 360.000, od 2,5 miliona evra duga, čime će skinuti suspenziju i igrati opet u Evropi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: