Mejveder ponudio Mekgregoru 15 mil. $ za borbu

Penzionisani bokserski šampion Flojd Mejveder ponudio je irskom MMA borcu Konoru Mekgregoru 15 miliona dolara za međusobnu borbu u ringu.

Izvor: AK

Četvrtak, 12.01.2017.

09:30

Mejveder ponudio Mekgregoru 15 mil. $ za borbu
Foto: Getty images

Mejveder se penzionisao 2015. kao nepobeđeni šampion sveta u četiri različite kategorije (dva puta u velter).

On je pre nekoliko dana u intervjuu za ESPN rekao da bi mogao da se vrati samo ukoliko bude dobro plaćen, jer je on "biznismen".

Mekgregor je pre kekoliko meseci izazvao Mejvedera, ali je rekao da želi 100 miliona dolara za duel sa čovekom kojem je nadimak "Novac".

Amerikanac, koji je poslednju borgbu imao u septembru 2015. protiv Andrea Berta, potvrdio je da su njegovi predstavnici počeli pregovore sa predstavnicima irskog borca. "Pokušavamo da dogovorimo borbu. Oni znaju koliko ja tražim. Moj broj je garantovanih 100 miliona. Mi smo spremni da mu damo 15 miliona, a onda možemo razgovarati o podeli procenta od TV prava", rekao je Mejveder.

Mekgregor je u novembru postao prvi dvostruki UFC šampion, prvobitno je izazvao Mejvedera da se bore prema MMA pravilima.

Ipak, on ima boksersku dozvolu izdatu od strane Sportske komisije Kalifornije, koja mu dozvoljava da boksuje u SAD.

Međutim, pod ugovorom je sa UFC i za potencijalnu borbu sa Mejvederom bi morao da dobije dozvolu UFC, koji je njegov promoter.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: