Novak u Dohi: Za mene je 2016. bila neverovatna

Iako je tokom 2016. uspeo da uradi nešto što nikada nijedan teniser nije uradio, novinari nastavljaju da smatraju prošlu godinu neuspešnom za Novaka Đokovića.

Izvor: B92

Nedelja, 01.01.2017.

20:00

Novak u Dohi: Za mene je 2016. bila neverovatna
Getty images

Moždaje i sam kriv jer je prethodnih godina prikazao dominaciju kakva nije nikada viđena u mupkom tenisu. Srpski teniser nalazi se u Dohi gde u ponedeljak zvanično počinje novu sezonu.

"Ne vidim da je šest meseci, drugih šest meseci u 2016. godini bio neuspeh ili tako nešto. Ja nikada ne razmišljam na taj način. To nije moja filozofija, da gledam stvari na taj način, da nisam uspeo, ili da sam podbacio ili da sam pao... Jednostavno imam osećaj da je svako iskustvo na neki način blagoslov", kaže Đoković na više puta ponavljana pitanja novinara o 2016. godini i dodaje:

"Za mene je 2016. bila neverovatna. Ne mogu da se složim sa konstatacijom da 2016. nije bila dobra godina za mene."

Iako je prvobitno objavio da će propustiti turnir u Dubaiju posle Australijan opena, Novak ističe da će možda i nastupiti u Emiratima.

"Da vidim prvo koliko daleko ću otići u Dohi, a onda i na Australijan openu. Tek nakon toga ću odlučiti da li ću igrati u Dubaiju."

Novak 2017. počinje u ponedeljak u Dohi duelom sa Janom Lenardom Štrufom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: