Čović: Bankomat se pokvario, Deda Mraz će pomoći

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović ocenio je da je 2016. bila uspešna zahvaljujući velikom naporu svih u klubu.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 26.12.2016.

22:05

Čović: Bankomat se pokvario, Deda Mraz će pomoći
Foto: StarSport

Čović je izrazio nadu da će se u narednoj ponoviti rezultati i odbraniti trofeje u ABA lige i prvaka Srbije.

"Iza naših rezultata stoji rad svih struktura u klubu, od igrača, trenera do zaposlenih, koji su uložili veliki napor. Biće nam potrebna podrska, živimo u ambijentu gde se ne praštaju uspesi, a za to nam je podrška navijača. Polako gradimo rezultate, bez euforije, sa još više rada i međusobnog poverenja", rekao je Čović na novogodišnjem koktelu kluba u hotelu Kraun plaza.

On je svim igračima Zvezde, od mlađih selekcija do prvog tima, poželeo zdravlje u novoj godini.

"Suočavamo se sa utakmicama kao na traci ove sezone, a rezultati u ABA ligi i Evroligi su izvanredni. Zvezda je institucija, ma ko bio na njenom čelu, a u 2017. godini želimo da odbranimo ono što smo osvojili, neće biti lako, ali je realno", naveo je Čović.

On je priznao da postoje određeni finansijski problemi, ali da veruje da će klub uspešno prebroditi taj period.

"Kao državni bankomat smo se u mehanizmu pokvarili, pa nismo sve obaveze izmirili. Izvinjavam se igračkom kadru, verujem da ćemo uspešno prebroditi taj period. Imajući u vidu da je Deda Mraz "crveno-beli" nadam se da će nam biti podrška", zaključio je Čović.

Trener Dejan Radonjić istakao je da je ponosan sa rezultatima i igrama u ovoj godini.

"Izazovi slede u novoj godini, branimo trofeje, svi će hteti da nas pobede, ali moramo biti jači od svih. Neophodno je da budemo skromni i oprezni", poručio je Radonjić.

Koktelu Crvene zvezde prisustvovali su igrački kadar na čelu sa trenerom Dejana Radonjićem, rukovodstvo kluba, nekadašnji igrači, dok je među mnogobrojnim gostima bili košarkaši FMP-a iz Železnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

135 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: