SL: Novi Pazar drugi na tabeli

Odbojkaši Novog Pazara pobedili su ekipu Jedinstva iz Stare Pazove sa 3-0 (25:20, 25:16, 25:17), u pretposlednjoj utakmici devetog kola Superlige.

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.12.2016.

10:13

SL: Novi Pazar drugi na tabeli

Najefikasniji kod domaćina bio je Marko Radosavljević sa 15 poena, tri manje upisao je Irfan Hamzagić, dok su Srećko Ristić i Dušan Lopar osvojili po devet poena.

Tomo Micić je sa osam uspešnih akcija bio najbolji poenter u timu iz Stare Pazove, za koji su Uglješa Pešut i Raško Jovanović dodali po sedam, a Miloš Milić šest poena.

Ranije u ovom kolu, Radnički je u Kragujevcu savladao Spartak iz Ljiga sa 3:1, Ribnica je u Kraljevu bila bolja od Kleka sa 3:0, dok je novosadska Vojvodina slavila protiv Crvene zvezde u Beogradu rezultatom 3:2.

Partizan i Niš igraće 14. decembra od 17.00 u dvorani "Sport eko" u Beogradu.

Na vrhu tabele je Vojvodina sa osam pobeda i porazom, a slede Novi Pazar, Ribnica i Crvena zvezda sa odnosom 7/2. Jedinstvo je pretposlednje sa pobedom i osam poraza.

Novi Pazar će u desetom kolu Superlige gostovati Ribnici, dok će Jedinstvo dočekati Vojvodinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: