Džejms o Džeksonu: Motivišu me igra i moja deca

Lebron Džejms nije reagovao rečima na negativan komentar predsednika Njujork Niksa Fila Džeksona u vezi sa napuštanjem Majamija, nego sa 25 poena i 32 razlike.

Izvor: AK

Četvrtak, 08.12.2016.

15:56

Džejms o Džeksonu: Motivišu me igra i moja deca
Foto: Getty images

Džejms je pogodio sedam od deset šuteva, te imao još sedam, asistencija, šest skokova i dve blokade u pobedi Klivlenda 126:94 u Medison Skver Gardenu.

"Motivišu me ljubav prema igri, proces, znanje da me moja deca gledaju kako igram na nacionalnoj televiziji. Samo to mi je potrebno", rekao je Džejms na pitanje novinara da li je inspiraciju za igru u Njujorku dobio zbog Džeksonovih reči.

Džekson je komentarisao Džejmsov odlazak iz Majamija pre dve sezone okarakterisavši ga kao "šamar" bivšem rivalu Petu Rajliju, te njegovoj želji da ima "poseban tretman".

"Kada je igrao za Hit, gostovali su u Klivlendu i on je želeo da prenoći u gradu. To se ne radi. Timovi ne rade. Trener Erik Spoelstra je morao da pita Rajlija šta da radi u toj situaciji, a Pet, koji je poznat kao čvrsta ruka je rekao: "U avionu si, sa svojim timom". Ne možeš da zadržavaš ceo tim jer ti, tvoja mama i tvoja pratnja žele da ostanu dodatno veče u Klivlendu", rekao je Džekson pre mesec dana.

To je razljutilo Džejmsa koji nije dao neki konkretan komentar, ali je sigurno sa širokim osmehom napustio MSG protekle noći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: