Đorđević napušta Lacio, bira između dva Olimpika

Srpski fudbaler Filip Đorđević želi u januaru da napusti Lacio i vrati se u Francusku, gde su interesovanje za njega iskazali Lion i Marsej.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 06.12.2016.

17:43

Đorđević napušta Lacio, bira između dva Olimpika
Foto: Getty images

Francuski "Le10Sport" navodi da su dva Olimpika spremna da ponude sedam miliona evra za transfer, nakon što je Đorđević izrazio nezadovoljstvo jer nije u prvom planu kod trenera Simonea Inzagija.

Đorđević bi se vratio u Francusku posle dve i po godine, gde je sa velikim uspehom nosio dres Nanta i za šest sezona stigao do uloge kapitena i najboljeg strelca.

On je ove sezone odigrao 10 utakmica u Seriji A, ali je samo dva puta startovao, pošto prednost ima prvi strelac Rimljana Ćiro Imobile.

Bivši napadač Rada i Crvene zvezde za reprezentaciju Srbije postigao je četiri gola na 14 mečeva, ali nije dobio poziv otkad se pre dve godine posvadjao sa tadašnjim selektorom Radovanom Ćurčićem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: