Kik-boks revija u Novom Pazaru 29. decembra

Trener Kluba borilačkih sportova Novi Pazar Husein Dupljak očekuje kvalitetne borbe na međunarodnoj kik-boks reviji, koja će biti održana 29. decembra.

Izvor: B92

Utorak, 06.12.2016.

23:56

Kik-boks revija u Novom Pazaru 29. decembra
Foto: Getty images

"Osim 10 borbi u lou-kiku, publika će imati priliku da vidi i okršaj iskusnih boksera Zorana Šekularca iz Sjenice i Vranjanca Sladjana Dragišića. Ubedjen sam da će svi mečevi opravdati očekivanja", rekao je Dupljak.

Svetska i evropska prvakinja, Novopazarka Saida Bukvić, boriće se protiv Hrvatice Ane Filipović u kategoriji do 54 kilograma, dok će u kategoriji do 64 kilograma Sedad Bukvić odmeriti snage s Predragom Mijajlovićem iz Palminih tigrova.

"Ana je sjajna takmičarka, treća u Evropi, ali kada je Saida u ringu dileme oko pobednika ne postoje. Sedad se s borcem iz Jagodine borio dva puta i rezultat je 1:1, što je najbolja preporuka. Puno očekujem i od duela mog kadeta Amila Batkića i Stefana Cvetkovića iz Batajnice u kategoriji do 60, odnosno juniora Emila Batkića i Nišlije Lazara Lazarevića kod boraca lakših od 57 kilograma", naveo je Dupljak.

Generalni pokrovotelj ove sportske manifestacije je Grad Novi Pazar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: