Gvardiola: Apsolutno netačno – novinar je lažov

Menadžer Mančester Sitija Đozep Gvardiola negirao je da je kontaktirao krilnog napadača Arsenala Aleksisa Sančesa povodom transfera

Izvor:

Utorak, 06.12.2016.

14:45

Gvardiola: Apsolutno netačno – novinar je lažov
Getty Images

Ipak, Pep je ocenio da Čileanac može da se uklopi u svaki tim.

Sančes je ove sezone u 14 utakmica za Arsenal postigao 11 golova i uz Dijega Kostu iz Čelsija, prvi je strelac Premijer lige.

Britanski mediji preneli su da je Siti konktaktirao Sančesa, ali je Gvardiola to negirao.

"To je apsolutno netačno. Novinar je lažov. On je lažov", rekao je Gvardiola.

Gvardiola je sarađivao sa Sančesom u Barseloni.

"Aleksis Sančes bi se uklopio u svaki tim", dodao je španski trener.

Mediji su naveli i da je Siti zainteresovan za napadača Seltika Musu Dembelea, koji je krajem septembra postigao dva gola u utakmici drugog kola Lige šampiona protiv engleskog kluba (3:3).

"Ako ste čitali novine u poslednjih šest meseci, otkako sam trener Mančester Sitija, mogli ste da vidite da sam možda imao konktakt sa 126 igrača, s namerom da ih kupim. Dembele je jedan od njih. Svake nedelje imam kontakte za narednu sezonu povodom kupovine igrača. Aleksis je poslednji u tom nizu", dodao je četrdesetpetogodišnji trener.

Napadač mlade reprezentacije Francuske Dembele je ovog leta iz Fulama prešao u Seltik i postigao je sedam golova u 13 utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: