Hodžson: Precenio sam igrače Engleske

Bivši selektor Engleske Roj Hodžson rekao je da dok je radio u državnom timu, u pojedinim situacijama, fudbaleri nisu shvatali šta se od njih traži.

Izvor: ÐN

Utorak, 06.12.2016.

12:20

Hodžson: Precenio sam igrače Engleske
Photo by Dan Mullan/Getty Images

Hodžson je podneo ostavku posle poraza Engleske od Islanda od 1:2, u osmini finala Evropskog prvenstva u Francuskoj ovog leta.

"Jedna od stvari koje sam naučio u poslednje dve godine je to što sam ih (igrače) precenio, u smislu da mogu da shvate šta tražim od njih. U poslednjih nekoliko godina u reprezentaciji smo snimali treninge i utakmice iz širokih uglova i održavali smo sastanke sa malim grupama igrača, sa golmanima i defanzivcima, sa vezistima i napadačima. Ponekad smo ih mešali. Prošli smo razne teme i terali smo ih da nam objasne šta od njih tražimo", rekao je Hodžson za britanske medije.

Hodžson je od 2012. do 2016. godine predvodio reprezentaciju Engleske, a trenirao je još između ostalih Malme, Inter, Blekburn, Grashopers, Ksamaks, Udineze, Fulam, Liverpul kao i reprezentacije Švajcarske. Finske i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: