Inijesta spreman za derbi

Kapiten Barselone Andres Inijesta oporavio se od povrede kolena i biće spreman za predstojeći veliki derbi sa Real Madridom.

Izvor: B92

Subota, 03.12.2016.

11:41

Inijesta spreman za derbi
Foto: Getty images

Popularni "El Klasiko" na programu je u subotu od 16:15h na Nou Kampu.

Inijesta je povredio ligamente kolena 22. oktobra tokom utakmice protiv Valensije (2:1) u prvenstvu, a treninzima se vratio prošle nedelje i spreman je za prvi "el klasiko" u sezoni.

"To je dobra vest, ne samo zbog njega, već zbog svega što donosi timu. On nije samo kapiten, on je centralni deo naše igre. On može mnogo da ponudi na terenu i van njega", rekao je trener Barselone Luis Enrike.

Za utakmicu će biti spremni i defanzivci Djerar Pike i Djordi Alba.

"To su normalne situacije, igrači tokom utakmica dobijaju udarce. Biće mi na raspolaganju, trenirali su danas, mogu da igraju", rekao je Enrike.

Real je jedina neporažena ekipa u prvenstvu, prvi je na tabeli sa 33 boda, a Barselona na drugom mestu ima šest bodova manje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: