Petrić: Mnogo bi nam značila pobeda nad Bačkom

Trener Čukaričkog Gordan Petrić rekao je da bi timu mnogo značila pobeda u meču sa Bačkom u gostima, i ocenio da neće biti problema ako se tim bude držao plana.

Izvor:

Petak, 02.12.2016.

23:39

Petrić: Mnogo bi nam značila pobeda nad Bačkom
StarSport

"Idemo ekipi koja igra drugačije od nas i moraćemo da odgovorimo na neke zadatke koje se budemo dogovorili. Ako to ostvarimo na terenu, neće biti problema. Utakmica nam mnogo znači da nastavimo niz pobeda i skupimo što više bodova do početka priprema. Igrači su maksimalno koncentrisani, samo tako neka nastave i neću se pribojavati uopšte utakmica. Mogu da kažem da očekujem da uzmemo neke bodove. Mislim da su se momci odmorili na pravi način i da će biti sveži za nedelju", rekao je Petrić novinarima u klubu.

Bačka u nedelju od 13.00 dočekuje Čukarički u 19. kolu Superlige. 'Brđani' su bez poraza u poslednje četiri utakmice, u kojima su ostvarili tri pobede. Bačka je u poslednjih sedam utakmica osvojila samo jedan bod.

"Moram da pohvalim igrače, jer maksimalno ispune na terenu ono što se dogovorimo. Non-stop im pričam ono što je bitno za igrača, da prepoznaju situaciju trenutnu na terenu i kako da reaguju..Imamo par igrača koji su takvog karaktera da su u nekom trenutku fudbalski sebični možda i to nekad deluje na našu organizaciju igre, ali oni su takvi kakvi jesi i to se ne može promeniti", rekao je Petrić.

Novinari su pitali trenera da li i dalje očekuje da Čukarički na kraju polusezone bude među prvih osam na tabeli, na šta je on odgovorio da se ne opterećuje time.

"Za mene kao novog trenera u ovom klubu bilo je bitno da procenim kvalitet igrača i da pokušam da uklopim taj kvalitet u neku startnu postavu, a oni da pokušaju da daju neki rezultat. Oni su to napravuli zadnjih par kola. Ne opterećujem se da li ćemo u naredne tri utakmice biti u nekoj zoni plej-ofa, jer ima mnogo utakmica u prolećnom delu. Bitno mi je da igrači shvate šta treba da urade na terenu", rekao je Petrić.

Fudbaler Dragoljub Srnić je istakao da ekipa ide u Bačku da pokuša da osvoji tri boda.

"Imamo pozitivan rezultat iza nas i pozitivan niz utakmica u kojima smo pobedjivali, pa smo time dosta dobili na samopouzdanju. Videli smo da možemo da igramo sa svakom ekipom. Bitno je da ispunimo ono što šef traži od nas u datom momentu, a rezultat će doći na kraju - nadam se pozitivan", rekao je Srnić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: