Ronaldinjo i Rikelme žele da igraju za Šapekoense

Legendarni fudbaleri Ronaldinjo Gaučo i Huan Ramon Rikelme izrazili su želju da od početka naredne godine zaigraju za brazilski Šapekoensea.

Izvor: ÐN

Četvrtak, 01.12.2016.

10:35

Ronaldinjo i Rikelme žele da igraju za Šapekoense
Photo by Koji Watanabe/Getty Images

Njih dvojica žele da igraju za Šapekoense u znak solidarnosti žrtvama tragičnog događaja.

Rikelme je u igračkoj penziji već dve godine, ali je spreman da se ponovo aktivira i šest meseci provede u Brazilu bez ikakve novčane nadoknade.

"Moj brat i prijatelji žele ponovo da igram. Videćemo šta će se desiti", rekao je argentinski fudbaler za list El Bokon.

Na isti korak, kako pišu brazilski mediji, odlučiće se svojevremeno najbolji fudbaler sveta i zvezda Barselone, a trenutno bez kluba, Ronaldinjo.

Avion sa ekspedicijom Šapekoensea, na putu ka Medeljinu i prvoj utakmici finala Kupa Sudamerikana protiv Atletiko Nasionala, srušio se ispred tog kolumbijskog grada, poginula je 71 osoba, a šest preživelo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: