Ražnatović: Nedović se vraća, bez brige

Srpski reprezentativac Nemanja Nedović vratiće se ubrzo na parket pošto oporavak od povrede ide po planu, saopštio je njegov menadžer Miško Ražantović.

Izvor: B92

Utorak, 08.11.2016.

12:55

Ražnatović: Nedović se vraća, bez brige
Getty images

Nedović je povredio mišić desne noge u duelu sa Gran Kanarijom i od 17. oktobra je van parketa, a trener Unikahe Đoan Plaza je prethodno izjavio da bi bivši igrač Crvene zvezde mogao čak i da završi karijeru.

„Znam da mi je doktor rekao da ne računam na njega. Koliko dugo, to još ne znam. Možda će mu trebati mesec dana, a možda više i ne zaigra. Prosečno vreme oporavka od takve povrede je dva ili tri meseca. Kada počnete sa treninzima, potrebno vam je dve ili tri nedelje da povratite mišićni tonus. Prema dijagnozi, postoji mogućnost i da on prestane sa igranjem košarke. Njegova povreda je specifična. To je tip povrede za koju ne postoji rešenje“, rekao je španski trener.

Ipak, ubrzo se oglasio Ražanović na Tviteru.

"Prema poslednjim medicinskim izveštajima Nemanja Nedović će igrati zvanične mečeve ovog meseca. Bez brige", napisao je Ražnatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: