Ibra: Izvinite što ću propustiti Arsenal

Napadač Mančester Junajteda izvinio se navijačima što će zbog pet žutih kartona propustiti derbi sa Arsenalom 19. novembra.

Izvor: AK

Ponedeljak, 07.11.2016.

18:15

Ibra: Izvinite što ću propustiti Arsenal
Foto: Getty images

Šveđanin je u nedelju bio dvostruki strelac u pobedi u Svonsiju (3:1), ali je zaradio karton zbog kojeg neće moći da bude u timu protiv "tobdžija" na Old Trafordu za dve nedelje.

Ibrahimović je prvi strelac Junajteda sa šest golova u Premijer ligi, a u Velsu je pogocima okončao post od šest utakmica bez gola.

"Izvinjavam se navijačima Mančester Junajteda što sam dobio peti žuti karton i što neću igrati protiv Arsenala. Rekli su mi da se u Engleskoj igra žestoko, ali svaki put kada sam pokušao da igram na taj način dobio sam žuti karton. Zaista mi je žao što neću igrati derbi proti Arsenala", rekao je Ibrahimović.

Junajted je pobedom u Velsu okončao niz od četiri meča bez trijumfa u Premijer ligi, šesti je sa šest bodova manje od četvrtoplasiranog Arsenala, a osam od lidera Liverpula.

Ibrahimovićevu suspenziju mogao bi da iskoristi kapiten Vejn Runi i konačno se nađe u startnoj postavi "Crvenih đavola" kao najistureniji igrač.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: