Radonjić: Bez koncentracije u I poluvremenu

Trener Crvene zvezde mts Dejan Radonjić očekivnao je naglasio loše prvo poluvreme posle poraza od Panatinaikosa u četvrtom kolu Evrolige.

Izvor: AK

Petak, 28.10.2016.

22:29

Radonjić: Bez koncentracije u I poluvremenu

Crveno-beli su posle pobeda nad Galatasarajem i Barselonom delovali nemoćno u OAKA areni, zaostajali su i 23 poena, a na kraju izgubili 70:59.

"Igrali smo vrlo loše na početku utakmice, i u odbrani i u napadu. Dozvolili smo im lake poene, izgubili dosta lopti. Takvo je bilo celo prvo poluvreme. Posle toga, u drugom smo zaigrali bolje u odbrani, malo bolje u napadu, ali to je bilo sve od nas ove večeri", rekao je Radonjić.

Zvezda ima po dve pobede i poraza u Evroligi, a u Atini je debitovalo poslednje pojačanje Nejt Volters (8p, 2/3 iz igre, 3as, 2sk, 1uk, 1iz).

"Volters je igrao posle svega dva treninga, videćemo, želimo da budemo konkurentni svim timovima u Evroligi. Pre dva dana smo igrali uz dosta više energije protiv Barselone, a večeras nismo imali koncentracije u prvom poluvremenu", dodao je Radonjić.

Zvezda za sedam dana dočekuje Baskoniju u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: