EL: Darušafaka slavila u Kazanju

Ekipa Darušafake zabeležila je drugu pobedu u novoj sezoni Evrolige, pošto je kao gost bila bolja od Uniksa u Kazanju na otvaranju trećeg kola – 94:87.

Izvor:

Utorak, 25.10.2016.

19:48

EL: Darušafaka slavila u Kazanju
EPA/KOCA SULEJMANOVIC

Domaći su bolje počeli, ali su se gosti konsolidovali već do kraja prve deonice, da bi u trećoj deonici po prvi put stvorili osetniju prednost.

Uspeli su da je sačuvaju u poslednjoj deonici, pre svega pametnom igrom u samom finišu.

Tim Dejvida Blata upisao je drugi trijumf na gostujućem parketu, dok je ekipa Jevgenija Pašutina pretrpela i treći neuspeh.

Najzaslužniji za pobedu turskog sastava bio je Bred Vonamejker sa 22 poena (7/11 za dva, 2/5 za tri) i sedam asistencija, a najbolje ga je pravio Džejms Anderson sa 18, uz šest skokova. Skoti Vilbekin dodao je 13, Birkan Batu 12, a Ouz Savaš 10 poena.

S druge strane, kod Uniksa se najviše istakao Kit Lengford sa 22 poena (6/13 za dva, 2/5 za tri), i po četiri skoka i asistencije. Odlični su bili i Artjom Parakuski sa 17 poena, odnosno Anto Ponkrašov i Kino kolom sa po 16, ali to nije bilo dovoljno da se izbegne poraz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: