Karenjo Busta slavio u Moskvi

Španski teniser Pablo Kareno Busta osvojio je Kup Kremlja u Moskvi pošto je pobedio 50. tenisera sveta Italijana Fabija Fonjinija u tri seta, 4:6, 6:3, 6:2.

Izvor: B92

Nedelja, 23.10.2016.

23:11

Karenjo Busta slavio u Moskvi
Getty images

Kareno Busta, 36. teniser sveta, pobedio je za nepuna dva sata, pet puta je oduzeo servis Fonjiniju, koji je napravio tri brejka.

Španac je tako osvojio drugu titulu u karijeri, pošto je prethodno trijumfovao na turniru u Vinsent Salemu u avgustu. U konkurenciji teniserki Kup Kremlja osvojila je domaća teniserka Svetlana Kuznjecova, pošto je pobedila Australijanku Dariju Gavrilovu sa 6:2, 6:1.

Kuznjecova je tom pobedom obezbedila plasman na završni WTA turnir u Singapuru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: