Kako bi izgledao Vengerov razgovor sa Bogom

Menadžer Arsenala Arsen Venger otkrio je o čemu bi razgovarao sa Bogom posle smrti.

Izvor: MN

Subota, 22.10.2016.

12:57

Kako bi izgledao Vengerov razgovor sa Bogom
Getty Images

Venger u subotu puni 67 godina, a najbolji poklon bi mu bila pobeda njegovog tima nad Midlsbroom.

Francuski stručnjak je na klupi Arsenala već 20 godina, a ističe da je zadovoljan načinom na koji se posvetio fudbalu, priznao je da se plaši penzije, ali i da planira Bogu kaže da je lepo proveo život.

„Postao sam trener sa 33 godine. Radio sam svakog dana celog života zbog toga što volim ovaj posao. Naravno da se plašim povlačenja jer će mi nedostajati ono što volim. Oduvek sam govorio da ako jednog dana odem u raj i Bog me pita: ’Da li želiš da uđeš? Šta si uradio u svom životu?’, jedini odgovor koji ću imati je: „Pokušavao sam da pobeđujem’. On bi pitao da li je to sve što sam uradio, a ja bih rekao da to nije toliko lako kao što izgleda“, istakao je Venger.

Francuz je dodao da je u dobroj kondiciji.

„Treniram svakog dana. Trčanje? Sve radim. Kada bi svi fudbaleri živeli kao ja, bili bi u formi tokom cele sezone. Trčim i van treninga. Imam svoje načine kako se pripremam za mečeve. Otkako sam bio dete voleo sam da se takmičim, ne znam odakle to potiče, jer neki članovi porodice nisu bili takvi“, rekao je najstariji menadžer Premijer lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: