SP: Da li Božović nagoveštava odlazak?

Novo izdanje Sportskog pregleda donosi vam priče o Miodragu Božoviću, Miloradu Mažiću, Žozeu Murinju i Danijelu Rikardu.

Izvor: B92

Petak, 21.10.2016.

20:00

SP: Da li Božović nagoveštava odlazak?
Starsport

Da li će Miodrag Božović i posle decembra biti trener fudbalera Crvene zvezde?

Šef stručnog štaba crveno-belih je pomalo zagonetno odgovorio na novinarsko pitanje o napadaču Srđanu Vujakliji, koji bi u zimskom prelaznom roku trebalo da stigne u Beograd iz čačanskog Borca.

Izvršni odbor Fudbalski savez Vojvodine predložio je predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću da odlikuje sudiju Milorada Mažića, zbog promocije srpskog sporta u svetu.

Žoze Murinjo se vraća na Stamford Bridž prvi put otkad je dobio otkaz u Čelsiju.

Vozač Red Bula Danijel Rikardo izabrao sasvim drugačiji način da se pripremi za predstojeću trku za Veliku nagradu Sjedinjenih Američkih Država. O kakvoj pripremi je reč, možete pogledati u novom izdanju Sportskog pregleda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: