Navijači Legije još uvek bez pasoša

Španske vlasti saopštile su da je devet navijača fudbalskog kluba Legija pušteno iz pritvora, ali da im nije dozvoljeno da napuste zemlju dok traje istraga.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.10.2016.

23:22

Navijači Legije još uvek bez pasoša
Getty images

Navijači poljskog kluba sukobili su se u utorak sa policijom u blizini stadiona Santjago Bernabeu uoči meča Lige šampiona protiv Real Madrida.

Dva navijača su osumnjičena za upotrebu nasilja prilikom pljačke, dok je sedam pristalica Legije osumnjičeno za sukob s policijom ispred stadiona.

Njima su oduzeti pasoši.

Nekoliko policajaca lakše je povredjeno u nekoliko odvojenih incidenata pre utakmice Reala i Legije. Na video snimcima koji su objavljeni na društvenim mrežama vidi se kako navijači Legije napadaju policiju.

Uefa je nedavno kaznila Legiju zbog ponašanja svojih navijača, pa će poljski klub dočekati Real pred praznim tribinama. Pored toga, Uefa je kaznila Legiju i sa 80.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: