FIFA: Makedonija šest bodova više od Maldiva

Fudbalska reprezentacija Makedonije na objavljenoj listi Fife pala je na 155. mesto, što je do sada njen najslabiji plaman.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.10.2016.

23:42

FIFA: Makedonija šest bodova više od Maldiva

Prva na oktobarskoj listi Fife je Argentina, ipsred reprezentacija Nemačke i Brazila, koji su potisnule Belgiju i Kolumbiju na četvrtu, odnosno petu poziciju.

Kako su preneli skopski mediji, Makedonija je na oktobarskoj listi Svetske fudbalske federacije pala za devet mesta u odnosu na septembarski plasman, zbog poraza od Izraela i Italije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018.

Makedonski fudbalska selekcija ima 167 bodova, samo dva više od Mjanmara, četiri više od Barbadosa i šest više od Maldiva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: