Mažić opravdao očekivanja na Nou Kampu

Najbolji srpski sudija Milorad Mažić dobro je obavio svoj posao na meču Lige šampiona između Barselone i Mančester Sitija.

Izvor: MN

Četvrtak, 20.10.2016.

12:00

Mažić opravdao očekivanja na Nou Kampu
Getty Images

Mažić je opravdao ukazano poverenje da sudi jedan od derbija trećeg kola elitnog takmičenja, u kom je imao mnogo posla.

Barselona je slavila sa 4:0 na Nou Kampu, a Mažić je u 53. minutu morao da isključi golmana Klaudija Brava koji je igrao rukom van kaznenog prostora.

I domaći tim je ostao sa desetoricom igrača na terenu, zbog dva žuta kartona koja je u dva minuta zaadio Matje, a ekipi Luisa Enrikea opravdano je dosuđen i jedanaesterac, posle starta Aleksandra Kolarova, u 87. minutu, koji nije realizovao Nejmar.

Ipak, u finišu prvog poluvremena Mančester Siti je oštećen za penal, zbog očiglednog igranja rukom Dinjea u kaznenom prosotru, kada je zaustavio centaršut Sterlinga, ali loša procena više ide 'na dušu' linijskom pomoćniku pošto je Milorad bio zaklonjen nekolicinom igrača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: