Rodžer: Moja deca će trenirati u Rafinoj školi

Rodžer Federer rekao je da će svoju decu, ako budu želela da se bave teinsom, poslati na akademiju Rafaela Nadala.

Izvor: MN

Četvrtak, 20.10.2016.

10:45

Rodžer: Moja deca će trenirati u Rafinoj školi
EPA/J. GRAPPELLI

Švajcarac je to izjavio na otvaranju akademije španskog tenisera u njegovoj rodnoj Maljorci, gde je bio počasni gost.

Sportski centar se sastoji od 26 terena na šljaci, fitens centra, otvorenih i zatvorenih bazena, sedam fudbalskih terena, kao i drugih sportskih pogodnosti. Akademija će zapošljavati 140 ljudi, uključujući i Nadalovu Fondaciju i muzej.

„Ostvario mi se san. Ovo je projekat mog tima na kom smo radili prethodnih godina. Zahvalan sam svima, ovo je poseban dan za mene“, rekao je Nadal, a potom se zahvalio Federeru što je uveličao događaj.

„Svima nam je važno što si ovde. Predstavljaš pravi primer za decu na našoj akademiji. Hvala ti iz sveg srce što si ovde, mnogo mi znači“, rekao je Nadal, a pohvalama je uzvratio i Švajcarac.

„Rafa ti si jedan od igrača koji je imao mnogo uticaja na mene i najviše me inspirisao. Mnoge stvari u svojoj igri sam promenio zahvaljujući tebi. Srećan sam što sam ovde. Znam gde ću poslati svoju decu, ako budu želeli da uče da igraju tenis“, rekao je Federer, otac četvoro dece.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

104 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: